AKCIJA - TRAJE DO 23.5.2016


Schock sudoper FORMHAUS D-100
Akcija uz kupnju kuhinje iznad 18 999 kn sudoper GRATIS FORMHAUS u 6 boja !

Ovaj privlačan sudoper najbolja je ponuda na hrvatskom tržištu. Za razliku od konkurencije u ovom cjenovnom razredu, sudoper je klasičnih dimenzija , bez uštede materijala i ima sva kvalitetna svojstva Cristalite + materijala.
Raspoloživ je u čak 6 atraktivnih boja.

Materijal: CRISTALITE
Potpuno antibakterijski sudoper za ugradnju u ormarić 45 cm.
Isporuka sa kompletom sifona.


  • Moderni dizajn,elegancija toplih boja,visoka kvaliteta u materijalu kod nas su pravilo. S jednom Dan kuhinjom opremanje kuhinje nema granica. Skiveni prostori se dobrim planiranjem i inovativnim mehanizmima iskorištavaju maksimalno. Kombinacijama toplih boja s drvenim dovedite Vašu kuhinju snova do savršenstva.
  • U svijetu estetskog dizajna u kombinaciji s emocijama,toplinom i funkcionalnošću kuhinje nisu “samo” kuhinje nego su centar kulinarske duše Vašeg doma. Vaše želje su ono što kuhinji daje dušu,Vi dajete život Vašoj kuhinji. Iz svake naše kuhinje širi se osječaj opuštenosti i smirenosti.
  • Snovi postaju stvarnost-bolja kuhinja je cilj koji si je DANKüchen jasno zacrtao. Profesionalna opremljenost je kod nas standard ... Bolja kuhinja je ona koja ispunjava sve individualne želje i koja Vam osigurava da se u njoj osječate dobro i zadovoljno.U kojoj s zadovoljstvom i osmjehom na licu kuhate i spremate hranu za sebe i svoje najbliže.

DANKüchen


Iako je DANKüchen prisutan u Hrvatskoj kroz druge kanale, iz potrebe i želje da se znanje i iskustvo što više specijalizira i unaprijedi u Hrvatskoj . Naša je misija besprijekorna usluga od procesa planiranja, montaže i servisa poslije kupnje. Na kraju krajeva, naši su stručnjaci tu da zajednički pronađete optimalno rješenje za Vaš prostor – najbolju vrijednost za uloženi novac.

DANKüchen je vodeći austrijski proizvođač kuhinjskog namještaja, koji isporučuje svoje proizvode i usluge u europske zemlje već više od 50 godina, i to je široko iskustvo najveća potvrda vrhunske kvalitete.


PROČITAJTE VIŠE
 

Kontaktirajte nas


DANKüchen Studio Varaždin
Optujska 16, 42000 Varaždin
OIB: HR19290149766
+385 99 423 77 12
+385 99 603 94 53
dankuchen.varazdin@gmail.com
www.dankuchen-varazdin.com

Radno vrijeme


Ponedjeljak - Petak
12,00 - 19,00
Subota
09,00 - 13,00

KONTAKTIRAJTE NAS